Színes

18 éve a Starbucksban született, most visszalátogatott

Megosztom:

Filmbe illő jelenet.

Hétköznapi hős

A Starbucks egykori alkalmazottja, aki közel két évtizeddel ezelőtt segített egy kisbaba szülétésében, újra találkozott a ma 18 éves fiúval az illinoisi kávézóban, ahol anno történt az eset.

The Record North Shore szerint Griffin Baron 2002-ben a Starbucksnál dolgozott, amikor meghallotta, hogy egy nő sikoltozik a WC-ben. Egy vásárló, aki ellenőrizte a helyzetet, szólt neki, hogy hívja a metőket, mert a nő, Lisabeth Rohlck, éppen szül.

Baron és Tricia Monico, a vevő mindent megtettek annak érdekében, hogy Rohlcknak kényelmes legyen, amíg kiér a mentő. De miközben a segítségre vártak, világra jött a kisfia, Jonathan Celner.

“Fogtam néhány meleg törölközőt, mert arra gondoltam, ezt kell csinálni – emlékezett vissza Baron -, és kint volt a feje, aztán a háromnegyede, és ott volt Tricia, aki fogta a kezét, közben azt mondta: “Remekül csinálod, remekül csinálod”, négy perccel később felsírt a baba.”

18 évvel később

Most, 18 évvel később, Baron és Celner az eset óta először találkoztak a Starbucksban.

“Ez nagyon nagy dolog a számomra, és mindig is szerettem volna tudni, mi történt vele és a családjával” – mondta Baron, aki most Chicagóban él. “Mindenképpen nagyon örömteli pillanat volt számomra, amikor megláttuk egymást. Nagyon jó srác.”

Egy órán át beszélgettek, majd úgy döntöttek, hogy tartják a kapcsolatot.

Megosztom: