forrás: pinterest
Odaát

Nostradamus hihetetlen jóslata 2021-re

Megosztom:

Mai napig megosztó személynek tartják és jóslataiban is sokan kételkednek

A látnok zseni aki már sokszor megjövendölte a világvégét

A valaha élt legnagyobb jósunk, látnokunk, kétségtelenül a francia Nostradamus volt. Az eredeti hivatását tekintve orvos, csillagász és gyógyszerész látnok, a reneszánsz korában élt és hátborzongató, világi jóslatait, eleinte csak magának jegyezte fel.

Később, ahogy rájött, hogy ezek a látomások olyan nagy jelentőségű eseményekhez vezethetnek amik mindenki számára sorsdöntőek lehetnek, úgy döntött a nyilvánosság elé tárja ezeket. „A próféciák” címmel jelentek meg ezen írásai, rövid versek formájában. Nostradamus megdöbbentő jóslatai közé tartozik azon legenda is, miszerint Itáliában találkozott egy számára is ismeretlen szerzetessel aki előtt meghajolt, és Őszentségének szólította. Ezt a szerzetest 45 évvel később V. Szixtusz néven pápává választották! De sokan mégis kételkednek a jóslataiban, és valljuk be, tényleg vannak azért neki is nem bevált jóslatai. Pl. már számon se tudjuk tartani hányszor jósolta már meg a világvégét, ami a legaktuálisabb jóslatai szerint idén májusban következik be (újra). Jóslatai 4-6 soros kis rövid irományok voltak, és fogalmazásuk sem volt mindig egyértelmű, de Nostradamus rengeteg jóslata valóra vált már, így ha valóban igaz amit a 2021-es évre jósolt, akkor nem számíthatunk túl sok jóra.

Teljes összeomlás és robotok uralta világ

Nostradamus jóslata szerint ebben az évben természeti katasztrófák sora várható, emelkedő tengerszintek, teljes gazdasági összeomlás a világban, írásai szerint, a robotok fogják átvenni fölöttünk az uralmat innentől, zombi apokalipszis indul, kitör a 3. világháború egy nagy vezető halála miatt, és májusban egy Földhöz nagyon közel kerülő aszteroida fogja okozni a bolygónk végét.

Szép kilátások…Reméljük nem jönnek be ezek a jóslatok, és inkább egy átvitt értelmű tartalmat keresnénk a jóslatai mögött.

Forrás: Timesnownews

Megosztom: