forrás: pinterest
Élet

Szex a gyerek mellett? Így oldd meg

Megosztom:

Ha már van baba is, akkor sem kell lemondani a szexről.

Tippek, friss gyermekes szülőknek

Mikor gyerek érkezik a családba, olyan gyökeres változást okoz a felnőttek addigi életébe, hogy ahhoz fel kell nőni és alkalmazkodni kell, különben belebolondul az ember. A gyerek persze nagyon cuki és imádja őt anya és apa, de mi van az intim percek hiányával?

Kompromisszummal jár, de nem lehet akadály

Mert hát míg nem volt a baba, addig gyakorlatilag anya és apa bármikor összebújhattak. De innentől kezdve mindig a gyerek van a középpontban és ha ő éppen hirtelen sírni kezd, akkor nincs mese menni kell. Ha épp lehányja a pólónkat, akkor pedig valószínűleg kedvesünknek nem éppen ahhoz lesz kedve, hogy jól összecsókoljon minket szorosan összebújva…Akkor mi a megoldás? No szex? Nem.

Tervezd meg a közös időt

Meg kell találni azokat az idősávokat amikor egy kicsit újra visszakerülhet az intimitás az életünkbe, és újra nőnek és férfinek érezhetjük magunkat. Sokat segíthetnek a nagyszülők természetesen,  de nem lehet mindig lepasszolni a gyereket. Ha épp alszik, akkor érdemes halkan azt a pár percet, órát kihasználni kedvesünkkel. A minőségi együtt töltött idő nagyon fontos egy kapcsolatban, és ez akkor is így van, ha belép a képbe a gyerek! Ha a párunk nem érzi a szülővé válás után, hogy ugyanúgy kívánjuk és férfiként tekintünk rá, akkor előbb-utóbb el fog hidegülni és rámehet a kapcsolatunk. Okosan  teremtsük meg ezeket az alkalmakat és próbáljunk felelősségteljesen szülőnek de embernek is lenni. Utazzunk el, kapcsolódjunk ki, vagy fedezzük fel újra a férfit és a nőt egymásban. A lényeg, hogy a baba mellett ne feledkezzünk meg kedvesünkről sem. 🙂

Megosztom: