Szórakozás

Zenészek, akik aktívan használták ki a koncertek hiányát

Megosztom:

Legalább rengeteg új, nagyszerű zenét kaptunk.

A koronavírus rengeteg koncert és fesztivál elmaradását eredményezte, többségünk már egy éve nem jutott el élőkoncertre, a zenészeknek (a körülöttük dolgozóknak) pedig rengeteg bevételük esett ki emiatt, viszont annál több idejük lett arra, hogy új dalokon dolgozzanak.

Ők azok a hírességek, akik kihasználták ezt az időt, és belevetették magukat a zeneszerzésbe.

Olivia Rodrigo

A fiatal énekesnő még csak 18 éves, de Drivers License című számával egy pillanat alatt hódította meg a világot. Ő most az idei nagy szenzáció, és bár azóta csak egy dalát, a Deja Vu-t hallhattuk, vagyis nem sorjázza az új zenéket, de semmiképpen se mehetünk el mellette, mint új csillag mellett.

Justin Bieber

Egy már sokkal ismertebb névvel folytatjuk a listánkat, Justin februárban adta ki új albumát a Changes-t. Öt év telt el a legutóbbi albuma óta, most viszont 17 dallal örvendeztette meg a rajongóit, amiknek minden egyes darabjának az írásában benne volt az énekes maga is, és azóta is keményen dolgozik az újabb és újabb szerzeményeken.

Taylor Swift

Taylor is elfoglalja magát, ha már koncertezni nem tud. Legutóbb a Mr. Perfectly Fine című dalával vert nagy visszhangot, amit elvileg még 2008-ban írt Joe Jonasról. De nem ez az egyetlen zene, amit a pandémia alatt kiadott, ő is eléggé termékeny volt.

Follow The Flow

Magyar előadók se maradjanak ki, az együttes is több zenét publikált a vírushelyzetben. 2020-ban és 2021-ben is debütált több számuk, utoljára a Régi mese. De dolgoztak együtt az Irie Maffiával, és az egyik tag, Szakács Gergő is több saját számot mutatott meg a rajongóknak.

Hooligans

A negyedévszázados zenekar is új albummal töri meg a karanténidőszak unalmas perceit, ami Zártosztály címmel jelent meg. Igazi rockalbum készült, ami erősen visszahozza a rajongóknak a zenekar indulásának kemény, zúzós időszakát. Első klipjük az Evolúció volt, majd a Kendőzetlen igazság, most pedig a Túlélőhöz érkezett kisfilm.

Megosztom: