Színes

Ilyen egy tiszteletes, aki elfogadja a melegeket és bevándorlókat

Megosztom:

Lehet befogadó az egyház?

Igazán elfogadó közösség

A Clackamas United Church Christ egyház nyitottságot hirdetett, mindenki számára nyújt teljes támogatást, függetlenül az útjától, megmutatva, hogy a vallás befogadó is lehet, nem csak megosztó. Adam Ericksen tiszteletes által irányított egyház szellemes és szívmelengető igéken keresztül terjeszti a keresztény üzenetet.

“Feketeként vezetni nem kellene, hogy veszélyes legyen az Egyesült Államokban. Daunte Wright is számít” – áll a táblán.

A tiszteletes azt mondja: “Isten szeret minden embert, és meghív bennünket, hogy egy igazságosabb világért dolgozzunk, amikor megosztjuk ezt a szeretetet másokkal.”

Fontos üzenetek

“Néha az üzenetek arról szólnak, hogy más hitűek vagy hitetlenek is vannak a világon. Néha az igazságosság kérdésének felvetéséről. Máskor pedig a Bibliát idézik a bevándorlók, LMBTQ és fekete testvéreink mellett”- osztotta meg.

Úgy érzi, hogy fontos a nyitottság, főleg most a járványban, amikor az emberek, például a közösségük is már egy éve nem találkozott egymással.

“3800 ázsiaiakat ért támadás volt tavaly, legyen vége az ázsiai gyűlöletnek” – üzenik. A kiemelt képen pedig a következő olvasható: “Jézus színes bőrű volt, akit az állam által alkalmazott erőszak ölt meg.”

Forrás: BoredPanda

Megosztom: