Szórakozás

Stephen King filmek: Ezek a legszörnyűbb halálok

Megosztom:

Borzalmas végek következnek.

Stephen King a horror királya, rengeteg rajongója van világszerte. Egyre több könyvét filmesítik meg, ezért egyre több általa kitalált szörnyű halálnem jelenik meg a filmvásznon. Összeszedtünk néhány igazán borzasztót! Csak erős idegzetűeknek!

A holtsáv Frank Dodd ollóval öngyilkosságot követ el

Amikor a rendőrség, vagyis kollégái rájöttek a szörnyű titkára, hogy Frank Dodd (Nicholas Campbell) sorozatgyilkos csak egyetlen kiutat lát. De az öngyilkosság hétköznapi módszerei nyilvánvalóan nem érdeklik őt – ezért ahelyett, hogy megpróbálná felakasztani magát vagy felvágni a csuklóját, ollót használ.

A magas fűben – Becky megeszi újszülött babáját

Már az is szörnyű, hogy egy újszülöttet lemészárolt a megszállott nagybácsi (Avery Whitted), de aztán tovább megy, és megeteti a darabokat a húgával, vagyis a baba anyjával (Laysla De Oliveira).

Az – Georgie eltűnik a csatornában

Újabb gyerekgyilkosság. Ott ülsz a tv előtt és tehetetlenül nézed, ahogy a gyilkos bohóc, Pennywise (Bill Skarsgard) leharapja egy szegény kisfiú kezét, és magával rántja a csatornába.

A köd – belülről emésztik fel

A ködben nem evilági lények mozognak, de ez még nem a legrosszabb. A szereplők felfedeznek egy hatalmas pókhálót benne egy férfival, akit az arachnoidák tojásinkubátorként használnak és belülről emésztenek fel.

Szerinted melyik a legborzasztóbb halál, amit Stephen King valaha kitalált?

Forrás: Cinema Blend

Megosztom: