Bulvár

Ők megtehették, és más sztárok bőrébe bújtak

Megosztom:

És jól hozták a szerepüket.

Egyre népszerűbbek az életrajzi filmek. A művészek, sztárok élete sokszor érdekes, botrányos, akár tragikus, amiért érdemes filmre vinni. De sokan kíváncsiak rá már csak azért is, hogy beleleshessenek kicsit a kedvencük életébe. A most következő színészek a bőrükbe is bújhattak.

Rami Malek

Rami Freddie Mercuryt alakította a Bohém rapszódiában. Óriási sikere volt a szerepben, nagyon jól hozta a figurát. Annyira, hogy még Freddie nővérét is sikerült megtévesztenie, aki el is sírta magát a forgatáson.

„Ez az ember folyton képes elkápráztatni” – mondta akkor Malek. – “Ahogy egyre többet próbáltam, újra és újra rá kellett jönnöm, mennyi mindenre képes volt. Igyekeztem a legnagyobb tisztelettel megformálni őt, mert egy káprázatos ember volt.”

Taron Egerton

Elton John bőrébe bújhatott a Rocketman című filmben. A film nagyon vegyes fogadtatást kapott, mert Elton John polgárpukkasztó személyisége alapból megosztó, így itt sem lehetett volna másként, viszont Egertonról nagyon elégedetten beszéltek a nézők.

A zenész így nyilatkozott a megformálójáról: “Amikor megláttam Taront, nem őt láttam, hanem magamat. És amikor hallottam a éneket, magamat hallottam, de nem én voltam. Minden rendkívüli volt.”

Salma Hayek

A mexikói festőművésznő, Frida Kahlo életét is muszáj volt megfilmesíteni, Salma Hayek kapta meg a megtisztelő lehetőséget. Harsány, erotikus és pörgős. Annyi minden történt Frida életében, hogy az két embernek is sok lenne.

“Amiben egyezek Fridával, az a bátorsága, hogy egyedi legyen; a bátorsága, hogy más legyen” – mesélte a színésznő. “Pontosan úgy élte az életét, ahogy szerette volna, és soha nem kért bocsánatot. Nagyon fiatalon biszexuálisnak vallotta magát – jóval azelőtt, hogy olyan emberek csoportjába került volna, akik elfogadták őt.”

Audrey Tautou

Coco Before Chanel című filmben lehetett Chanel, ahogy a cím is mutatja, róla szól a film. Elhanyagolt gyermekkor, tragikus szerelmek, ilyen volt a nő a népszerű divattervező mögött.

“Nagyon örültem a forgatókönyvnek, mert a fiatalságáról és azokról az elemekről szól, amik megmutatják, mivé vált és miért olyan a stílusa, amilyen.” – nyilatkozta Audrey Tautou.

Megosztom: