Szórakozás

Mesék, amikből élőszereplős verziót készítettek

Megosztom:

Szeretted őket?

Éppen forgatják

Jelenleg is forgatják a Pindúr Pandúrok élőszereplős változatát, amiről nem régen néhány fotó is kiszivárgott. Fotók Atlantában készültek, rajta a három főszereplő, Puszedli, Csuporka és Sziporka. Az őket alakító színészek pedig Dove Cameron, Yana Perrault és Chloe Bennet.

A rajongók elég csalódottak voltak a képek miatt, úgy tűnik, jobbat vártak.

Az utóbbi években nagyon felkapott lett a mesehősökből élőszereplős filmet vagy sorozatot készíteni, elhoztunk ezekből néhányat.

Winx Club – Végzet: A Winx Saga

Előbbi egy animációs sorozatot rejt, ami 2003-ban indult, még utóbbi a Netflix élőszereplős, sötétebb, idősebbeknek való verzióját. A kettő között nagyítóval kell keresni a hasonlóságokat, de a sötétebb sorozat elég sikeres átdolgozás lett.

Sabrina, a tiniboszorkány – Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina sztoriját többféleképpen feldolgozták már. Az animációs sorozatoknak is rengeteg változata készült már az évtizedek alatt, most legutóbb pedig a Netflix készített belőle élőszereplős verziót. Ijesztőbb, sötétebb és nagyobb lett az egész, 2020-ban ért véget.

Aladdin

Nem sorozat, hanem film, de az Aladdint is elérte ez a láz, 2019-ben forgattak színészekkel, köztük Will Smith-szel. A korábbi rajzfilmet 1992-ben adták ki.

Pokémon

Ash kalandjait mindenki ismeri, ki kitartóbban, ki kevésbé követte az útját a Pokémonok birodalmában. Az anime sorozat 1997-ben indult, és már több mint 20 évadot tudhat maga mögött, így nem csoda, hogy Ryan Reynolds főszereplésével (Pikachu hangja volt) 2019-ben kijött a Pokémon – Pikachu, a detektív című film, ami eléggé megosztóra sikerült.

Megosztom: