forrás: pinterest
Színes

Elég szerencsétlenül járt ez az angol nő

Megosztom:

Konyhai baleset a lustaság oltárán.

Óvatosan a trükkökkel

Az angol Áine Lynch (35) nevű nővel olyan háztartási baleset történt, amit el se hinnénk, ha nem támasztják alá képek. Egy tv műsorban látott receptet szeretett volna kipróbálni, hogy meggyorsítsa a főtt tojás elkészülési idejét egy kis mikrózással, de az eset nagyon szerencsétlenül sült el-írja a Sun.

Forrás: The Sun

A nő mikor kivette a mikróból a tojást, nem is sejtette, hogy 10 mp-en belül komoly égési sérüléseket fog ezzel szerezni. A tojás ugyanis szétrobbant a bögrében, és a felrobbant forró tojás a mellkasára, arcára és nyakára ment.

Forrás: The Sun

Szegény, nagyon rosszul járt a tojással

Azonnal iszonyatos fájdalmat érzett és örült, hogy nem fogja a gyerekét a karjában épp. Szerencsére a férje is ott volt a közelben, és amikor felfogta mit történt, rögtön akcióba lendülve segített a nőnek. Áine a fürdőszobában folyamatosan eresztette magára a hideg vizet, de mire orvosi kezelést kapott, addigra már szinte önkívületben volt az égési fájdalmaitól.

Forrás: The Sun

Az eset után a nő megfogadta, hogy soha többet nem csinál a mikróban tojást, és reménykedik benne, hogy az égései nem fognak egész életében látszódni.

Íme a videó, amiből ihletett merített.

Megosztom: