forrás: pinterest
Szórakozás

Hírességek akik valóban tudtak profitálni a zenei tehetségkutatókból

Megosztom:

A teljesség igénye nélkül válogattunk.

A nemzetközi és hazai piacon is megállták helyüket

A különböző zenei tehetségkutató showműsorok még mindig fénykorukat élik, és valamiért újra és újra kiíváncsiak az emberek az ott feltűnő emberekre. A show az show, aki tudja, hogy ez a műfaj mit is jelent igazán, az tudja és érti is, aki pedig csak nézni szeretné és nem gondolkodni, annak is szórakozást nyújtanak.

Kelly Clarkson

Bizony, az amerikai dalos pacsirta is egy ilyen műsorban tűnt fel, még pedig az American Idolban. Kelly azóta szép karriert futott be és bebizonyította, hogy a tehetséges hang, kedves személyiséggel párosulva, tényleg kincset ér. Nézd meg az első meghallgatását.

One Direction

Azóta már felbomlottak, és szinte mindannyian szép szóló karriert is futottak be, de bizony az 5 srác is egy tehetségkutatóban verbuválódott össze. Harry, Zayn, Liam, Niall,és Louis az angol X Faktorban alakultak bandává, de külön-külön, szólóban indultak anno.

Adam Lambert

Ő is az Idolban kezdte, ahol egy Queen dalt énekelt, ami azért is sorsszerű, mert később ő lett a Queen vendégénekese.

https://www.youtube.com/watch?v=plYAc5pT-PY

Caramel

A hazai előadókból is szemezgettünk és bizony az egyik hazai állócsillag is a Megasztár egyik szériájában tűnt fel anno.

Rúzsa Magdi

És hazánk egyik legjobb hangú énekesnőjéről sem feledkezhetünk meg. Magdi is a Megasztárban szerepelt, amiben végül 1. helyezett lett a felvidéki lány.

Kállay Saunders András

András azóta szólóban, zenekarral is ontja magából a jobbnál-jobb zenéket, nemrégiben ismét feltűnt A Dalban is. Ő is Megasztáros volt.

Megosztom: