forrás: pinterest
Bulvár

Justin Bieber ajándéka zűrt okozott Victoria Beckhamnél

Megosztom:

Victoria nagyon meglepődött az ajándék láttán.

Bieber kedves gesztusa

Victoria Beckham a napokban posztolt az instagram sztorijában egy videót arról, hogy kapott egy lila Crocs papucsot Justin Biebertől, de nem igazán érti és nem is nagyon tudja hova tenni ezt az ajándékot. ( A sztori már nem látható). Így a rajongóit kérdezte, hogy szerintük mit akarhatott ezzel Justin?

A rajongók persze azonnal felvilágosították Mrs. Beckhamet, hogy az állatokkal díszített papucs Justin új, az énekes által tervezett ruhakollekciójából való, mely ruházati márka, a Drew nevet viseli. Erről posztolt is egy képet Bieber, ahol tetőtől-talpig a saját kollekciós darabjait viseli és az ominózus papucsokkal is körbevette magát, mégpedig plüssállatok társaságában. 🙂

A szándék a fontos

Erre Victoria úgy reagált, hogy “Nagyon kedves Justintól, hogy ilyet küldött nekem. Soha életemben nem volt rajtam Crocs, most ettől jó kedvem lett. A szándék a fontos, nem igaz? Nagyon köszönöm. Még mindig nem vagyok biztos mit is tudnék még erre mondani. De köszönöm, tényleg. Nagyon kedves.” -mondta Victoria az énekes által küldött papucsról.

Forrás: ETCanada

Megosztom: