forrás: pinterest
Bulvár

Ezek a sztárpasik kicsit túltolták a műtéteket

Megosztom:

Sokan már megbánták a beavatkozást.

A kevesebb, néha több

Szól a közmondás, és ez ezekben az esetekben is igaz. Van, hogy nem elégedettek magukkal a sztárpasik sem, és úgy döntenek, kés alá fekszenek. Hollywoodban is igaz, és általánosságban is, hogy a férfiak körében nem olyan népszerűek ezek a műtétek, mint a nőknél, de azért náluk is előfordul, hogy utólag megbánják, hogy hozzányúltak az arcukhoz-írja a Huffpost cikke.

Mickey Rourke

Talán a legtipikusabb példa erre a színész Mickey Rourke, aki gyakorlatilag ma már a sok plasztikának köszönhetően, felismerhetetlen. Arcát teljesen szétműtette, és most már csak önmaga árnyéka, az egykor bokszolóként is sikeres sztár.

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Zac Efron

A High School Musical egykori színészével is mennek a viták, hogy mi történhetett mostanában az arcával. Legújabb fotóin ugyanis, nagyon máshogy néz ki, és állkapcsa is sokkal szélesebbnek tűnik, mint eddig. De lehet, hogy szimplán csak pasisodik és érik. Nem kell rögtön plasztikára gondolni.

Steven Tyler

Az Aerosmith énekesénél viszont tagadhatatlan a sok plasztika nyoma. Önmaga viaszmására emlékeztet.

Michael Jackson

A legendás popsztár a néhai példa volt a műtétekre, és ezeket nem is igen tudta tagadni. Gyakorlatilag egy fekete kisfiúból egy fehér nőt csináltak belőle a műtétek.

Burt Reynolds

Az egykor sármos színész az elvárások miatt feküdt kés alá, de utólag is ő is megbánta. A szemén, és az arcbőrén végeztek el beavatkozást.

Forrás: Huffpost
Megosztom: