forrás: pinterest
Színes

Ennek a nőnek 4 órán keresztül tartó orgazmusa volt, de nem élvezte

Megosztom:

Végül orvoshoz fordult.

Nem volt olyan örömteli, mint hinnénk

Egyre hihetetlenebb dolgok történnek meg a világban. 🙂 Egy angol nő például arról számolt be, hogy szűnni nem akaró orgazmus hullámok törtek rá, minden ok nélkül, ami már annyira elviselhetetlen volt, hogy orvoshoz kellett vele mennie-írja a The Sun.

A hétköznapi életet élő Liz vallott arról, hogy a váratlan orgazmus nem is olyan kellemes dolog, mint gondolnánk. Partnerével átlagos szexuális életet élnek bevallása szerint, és az egész dolog egy “gyors menet” után kezdődött nála.

A hétköznapi dolgok során már zavarta őt

Liz azt érzékelte magán, hogy mindegy, hogy tv-t néz, sétál, vagy épp eszik, spontán orgazmusai voltak. Egy nap akár 12szer! Azt tudni kell, hogy az orgazmus során a nő hüvelye összehúzódik a stimuláció hatására, de amikor nincs szó külső ingerről, akkor ez a jelenség meglehetősen furcsa, arról nem beszélve, hogy azért igen kellemetlen is tud lenni.

Liz és párja

Liz próbálkozott sok mindennel a probléma csillapítására. Próbálta a figyelmét elterelni, bort ivott, olvasott, de semmi nem segített. Nem tudott bemenni dolgozni sem, az élvezetek csak jöttek és jöttek. Végül orvoshoz ment. Az orvos felvilágosított, hogy ha bár ez egy igen ritkán előforduló, de létező betegség. A spontán gyönyör létező jelenség, ami főleg nőket érint , és a mai napig nem tisztázott az oka. Végül az orvos váliumot adott a nőnek, amivel megszűntek a tünetek, és Liz újra normális életet tudott élni.

Megosztom: