forrás: pinterest
Színes

Ez a srác őrült dolgot próbált ki az ajkán

Megosztom:

Egyre inkább nincs határ, de ez már nem vicc.

Újabb áldozatok a Tiktokon

Egyre több beteg és életveszélyes kihívásra buzdító videó terjed a Tiktok nevű közösségi oldalon. A főleg fiataloknak szóló oldal, egyre nagyobb népszerűségnek örvend az idősebbek közt is, de itt is, mint mindenhol, be kéne tartani az ésszerűség határait. Hát, az nem nagyon megy, nagyon úgy tűnik.

Mert a cukiskodáson, humorizáláson, és szexizésen kívül, egyre több fiatal életét követeli a Tiktok, és a lista csak ismét nőtt sajnos. Nemrég egy 10 éves olasz kislány halt bele az oldalon terjedő blackout “kihívás” teljesítésébe…Itt az a lényeg, hogy elszorítod a nyakadat és nem veszel levegőt egy ideig, ha kibírod, te “nyersz”. Nem akarunk ítélkezni, de ezek a dolgok már tényleg túl mennek egy határon. Emberéleteket veszélyeztető dolgokat kitalálni, és ezeket megosztani, terjeszteni és buzdítani a kipróbálásukra, már egy kicsit túlzás. Nem is kicsit. Itt jön be a szülők felelőssége, de ez már egy másik téma…

Péniszkrém az ajkakon

Ehhez képest az a videó, ahol egy fiú erekciót elősegítő krémet ken az ajkára, tesztként, hogy az duzzadtabb legyen, szinte semmi… Pedig egy orvos felhasználó szerint ez is veszélyes lehet az egészségre, és nem is tanácsolja, hogy utánozzák a srácot.

Az erekciós krém értágulatot okoz, és nem véletlen ott kell használni, ahol. Ha viszont a szánkra kenünk belőle, belsőleg más mellékhatásai is lehetnek az ajkak megduzzanásán kívül. Mégpedig nagyon heves szívverés, ami akár szívinfarktushoz is vezethet. Így ez a mutatvány sem veszélytelen, mégis ezt a videót is már több, mint félmillióan látták.

Forrás: The Sun

A fiú a videóban egyébként arról számol be, hogy fáj neki, ahogy duzzad a szája, és egy idő után nem is bírja tovább, lemossa a krémet annyira kellemetlen már neki.

Az orvosi szakvélemény szerint a férfiaknak ajakduzzasztásra amúgy sincs szüksége, a nők pedig maradjanak inkább a hagyományosan erre kifejlesztett módszereknél, mit a speciális rúzsok és ajakápolók pl.

Forrás: The Sun

Megosztom: