Színes

29 éves nő 59 éves férjét állandóan az apjának nézik

Megosztom:

Nagy korkülönbség.

Állandóan az apjának nézik

Miután kilenc évvel ezelőtt egy közös barátjukon keresztül találkoztak, a 29 éves Devin Kennedy és az 59 éves férje, Tommy azonnal egymásba szerettek. Egy évig titokban tartották kapcsolatukat, mert attól tartottak, hogy életkor különbség miatt ítélkeznek felettük.

30 év van közöttük. Devin azt mesélte a Yahoo!-nak, hogy az idegenek mindig tévednek a férjével kapcsolatban, mert az apjának nézik – és még a gyerekeiket is Tommy unokáinak gondolják.

Tommy és Devin korkülönbség
Forrás: Yahoo!

“Nem tudtam, hogyan dolgozzam fel, hogy olyan érzéseket táplálok valaki iránt, aki sokkal idősebb” – mondta Devin. De most már büszke anya, a házasság előtt született egy fia, Logan, aki 14 éves. Majd találkozott Tommyval, és két közös gyerekük van, a hétéves Serenity és az ötéves Kadence.

Nem mindig egyszerű

Bár a pár nagyon szerelmes, Devin elmondta, hogy a korkülönbség alkalmanként eléjük gördít bizonyos kihívásokat, mint az férj-nagyapa problémát. Amikor a nyilvánosság előtt mutatják ki az érzéseiket egymás iránt, gyakran kapnak furcsa, elítélő pillantásokat.

„Amikor a legkisebb gyerekünk született, a kórházban a nővérek megkérdezték, szeretném-e, hogy apám ott lenne a mellettem vajúdás alatt. Meg kellett magyaráznom nekik, hogy ő nem az apám, hanem a férjem és a gyerekeim apja” – emlékezett vissza. – „Olyan régen vagyunk együtt, és ez számunkra annyira normális, hogy már csak nevetünk ezen. Ez az életünk, és boldogok vagyunk.”

Forrás: Yahoo!

Devin elmondta, hogy egy kis időbe telt, mire az apja elfogadta, hogy nála ennyivel idősebb férfival randevúzik. De miután néhányszor találkozott Tommy-val, megkönnyebbült, szülei kedvelik és örülnek neki. “Öt gyerek egyike vagyok, és Tommy egy kicsit idősebb, mint az apám, szóval ez nehéz volt neki” – mondta.

Forrás: Yahoo!
Megosztom: