forrás: pinterest
Bulvár

Billie Eilish-tól tátva maradt a szánk

Megosztom:

Először fel se ismertük őt.

Óriási stílusváltás

Az énekesnő mostanában rengeteg meglepetést okoz. Őstehetsége vitathatatlan, de eddig inkább fiús imázsával sokkolt mindenkit. Bő ruhákat hordott és sokan találgatták is, hogy miért takargatja magát ennyire feltűnően, egy 19 éves lány. Az imázsához hozzátartozott, hogy ő azon popénekesnők közé tartozik, akik nem a testükkel akarják felhívni a figyelmet magukra, hanem inkább a zenei munkásságukkal, amiért jár a nagy piros pont Billie-nek. Most viszont mindenkit sokkolt.

Új korszak?

Mégpedig azzal, hogy eddigi imázsát sutba dobva, valódi nőként pózol a legújabb Vogue címlapján,-írja a Just Jared, mégpedig melltartóban, elegáns combfixben, ahogy azt kell. Első látásra nekünk volt egy kis Lady Gagás beütése a szexi képeknek, de el kell ismernünk, hogy az énekesnő nagyon csinos! Ha jól megnézzük a fotókat, látszódik az énekesnő tetoválása is, ami olyan helyen van, ami eddig egyáltalán nem volt látható. Billie a fotókhoz készült interjúban kiáll a női test méltóságáért, és felszólal amellett is, hogy egy nőt nem az alapján kell megítélni, hogy mennyi ruhát hord.

Most már vajon ez lesz az új imázs? Nem hinnénk, hogy innentől Billie is vetkőzne, de lehet, hogy egy korszak nála is véget ért, és ahogy ő is nőiesedik és testi-lelki változásokon megy át, a női erejét és szexiséget is pozitív energiákkal dobja be és kerekded idomait többé nem szégyelli. Mert nincs is mit szégyellnie az ízléses képeken.

Forrás: Just Jared

Gratula Billie, nagyon csinos vagy!

Megosztom: