Színes

Idióta tanácsok, amit terhes nők kaptak

Megosztom:

Nagyon képben vannak.

A terhesség egy nagyon kényes időszak minden nő életében. Ilyenkor gyakoriak a kéretlen tanácsok, ötletek, amik néha egyáltalán nem hasznosak, hanem inkább nevetségesek. Hoztunk néhány példát!

Oltásellenesség

“Jelenleg terhes vagyok, és anyámmal kell foglalkozom, aki 13 évvel ezelőtt lett oltásellenes. Fogalmam sem volt, csak nemrég tudtam meg, amikor megemlítettem, hogy megkaptam az influenza elleni vakcinát, és megkérdeztem, hogy a családban mindenki beadatta-e, mert a szülés a következő hónapban esedékes, és az influenzaszezon itt van a sarkon. Idiótának nevezett, amiért terhes állapotban “rothadó DNS-t” tettettem a testembe. Nem hajlandó az influenza elleni oltást felvenni, ezért nem engedem az első unokához. Nem kockáztatom a gyerekem életét, mert nem érdeklik a kutatások, nem hallgat rám, amikor megpróbáltam elmagyarázni neki.”

Agykárosodást okoz a mobil vagy a router

“Amikor megtudtam, hogy negyedszer vagyok terhes (3 vetélés egymás után), olyan sok mindent hallottam idegenektől, de nem feltétlenül tanácsokat. Elmondták, hogy ha mobiltelefon közelében vagyok, vagy a modem/router körül, az agykárosodást okoz a születendő gyermekemnek. Most 4 éves, teljesen egészséges, nincs agykárosodása.”

Jézus megoldotta

“A szülésnek fájdalommentesnek kell lennie, mert Jézus meghalt, és kitörölte a >>szülés közbeni fájdalmat<<, amit az emberek Éva miatt kaptak. Ha fájdalmat érzek, az azért van, mert nem hiszek Jézus megváltó erejében.”

Így beszél egy alkoholista

“Az anyósom azt mondta, hogy koktélokat kell inni… majd azzal folytatta, hogy a férjem margarita baba volt. Most így hívom, amikor az idegeimre megy.”

Főtt baba

“Ne igyak forró teát, mert akkor megfőzöm a babámat.”

Veszélyes szőrzet

“Oh! Azt mondták, hogy odalenn meg kell borotválkoznom, különben a baba meg fog égni, mint mikor a szőnyegen csúszkálsz. Mi van?”

Forrás: BoredPanda

Megosztom: