forrás: pinterest
Egyéb

Miért viszolyogsz, ha meghallod, hogy kínai oltás?

Megosztom:

Kínai, nem egyenlő gagyi!

Még mindig előítéletesek vagyunk?

Egészséges Kína

Habár valamikor réges-régen még eredetileg Kínából indult a járvány, azóta már Kínában teljesen eltűnt a vírus. A kínaiak mindig is ősi gyógymódokat alkalmaztak, és kiemelkedően figyelnek az egészséges táplálkozásra és vegyszermentes életre is.

Ősi kínai tudományok

Valamit tudhatnak, hisz ha összevetjük az átlag kínai embereket egy átlag európai vagy amerikai emberrel, észrevehetjük, hogy akár az elhízás arányát tekintve, akár az érrendszeri vagy egyéb betegségeket tekintve is, bizony a kínaiak moshatják kezeiket, hisz mi toronymagasan vezetjük a listát ezen életmódbeli problémák tekintetében. Akkor vajon nem pont példát lehetne vennünk a kínaiakról? Vagy gondoljunk az akupunktúrára vagy a masszázsokra. A távol-keleti emberek jól ismerik az emberek testét és lelkét, amit az orvoslásban is hasznosítanak. Miért van az, hogy itthon viszolyognak az emberek a kínai oltás hallatán? Miért becsüli többre egy brit, vagy amerikai oltás fajtáját? Kínában már meggyógyultak az emberek és a járványkezelés is teljesen máshogy és jóval szervezettebben zajlott le mint itthon.

A jelenlegi helyzetben semmi sem biztos a vírust tekintve. De azért talán, csak talán, nem lenne inkább érdemes tőlük is tanulnunk? :S

Megosztom: