forrás: pinterest
Bulvár

Ben Affleck Instagramon csajozik?

Megosztom:

Itt a bizonyíték.

A színész is csak ember

A sztárok is csak emberek. Ugyanolyan hétköznapi dolgokkal szembesülnek, mint mi, és a társkeresés sem olyan egyszerű nekik sem, mint hinnénk. Először is: ha a saját nevükön vannak fent társkereső oldalon, akkor ott a kétely, hogy nem is rá, csak a hírnevére kíváncsiak. Ha pedig álnéven van fent, akkor meg olyan mintha hazudna magáról már az elején, ami később bizalmatlanságra adhat okot. Nem könnyű nekik sem.:) Még akkor sem, ha az ember Ben Affleck.

Kikosarazták?

Történt ugyanis, hogy a színész egy Tinderhez hasonlatos appon próbált ismerkedni ami a Raya névre hallgat, és a lány akivel matchelt( Nivine Jay), azért törölte utána, mert nem hitte el, hogy ő az igazi Ben Affleck. Azt hitte egy kamuprofillal van dolga, ezért törölte a színészt-írja a Just Jared.

Erre Ben fogta magát és Insagramon küldött neki egy privát üzenetet, amiben videóüzenetben kérdezi meg tőle, miért törölte őt? Na most ez a videó kering a Tiktokon, amit az érintett lány tett fel.

Hogy miért tette fel, és miért pont most, azt nem tudjuk, de vagy a 15 perc hírnév vezérli vagy hallotta, hogy Ben újra szingli állítólag.

Megosztom: