forrás: pinterest
Egyéb

Újabb homofób botrány az USA-ban

Megosztom:

Bátran felvállalták magukat és ezért jutalmat kaptak.

Anyukák és diákok harca

A homoszexualitás és a gender kérdések fokozatosan egyre nagyobb toleranciát kapnak, de még mindig vannak kirívó esetek ezekben a témákban. Nemrégiben az USA-ban történt, hogy a hagyományos USA-beli szokásként egy Ohio állambeli középiskolában bálkirályt és bálkirálynőt választottak. A megválasztott 2 lány, viszont ezzel óriási botrányt okozott-írja a Daily Mail.

Ugyanis 2 lányt választottak a bál királyává és királynőjévé. A lányokról nem volt titok, hogy leszbikusok, és a társaik is elfogadták őket, de az anyukák körében óriási felháborodást keltett a dolog. Riley és Annie

Aggódó anyukák

A bál után egy héttel a szülői értekezleten derült ugyanis fény arra, hogy a helyi szülők nagyon is kiakadtak, a nyerteseken. Szerintük igenis kötelező pénisszel rendelkeznie a bálkirálynak, a királynőnek pedig vaginával. A lányok megválasztása után, sok más diáktársuknak is erőt adtak, hogy még bátrabban fel merjék vállalni másságukat az érintett diákok és ne nyomják azt el. Az eset érdekessége, hogy Ohio az egyik legkonzervatívabb államnak számít az Egyesült Államokban.

Forrás: Dailymail

Voltak szülők akik kiálltak a meleg pár mellett, lévén milyen bátrak és csodálja ezt a generációt mennyire kiállnak egymásért és a dolgokért amikben hisznek. Amikor azonban a lányokról kikerült az iskola Facebook oldalára egy kép a bálról, a moderátorok nem győzték letörölni a negatív kommenteket.

Forrás: Dailymail
Megosztom: