Színes

A terhes anya az életéért könyörgött, amikor a számszeríjas mániákus megölte a párját

Megosztom:

Borzalmas történet.

Óriási szerencséje volt

Egy anya mesélt az élet-halál küzdelméről, amikor egy számszeríjas őrült, megölte a párját, őt pedig fejbe lőtte 5 hónapos terhesen. Az összezavarodott szomszéd, Anthony Lawrence egy közös padláson keresztül tört be Laura Sugdenék házába. Aztán a gyilkos horrorfilmbe illő módon megtámadta a férfit, Shane Gilmert.

Csodával határos módon Laura és születendő lánya életben maradtak. Első teljes interjújában Laura elmondta, hogy a most kétéves kislánya, Ella születése hogyan gyógyította meg a szívét. „Nem hiszem, hogy valaha is túl leszek-e a történteken, de erősnek kell lennem Ella miatt” – mondta a 30 éves nő. “Nem tudtam, hogyan fogok egyedül boldogulni, de abban a pillanatban, amikor Ella megszületett, valami meggyógyult a szívemben.”

Laura és Shane (Forrás: Mirror)

“Pontosan úgy néz ki, mint az apja – néha fájdalmas ránézni” – meséli. – “Minden mérföldkő az életében, emlékeztet arra, hogy Shane nincs itt, az első lépése, az első születésnapja, és ez örökké így marad.”

Laura most azért kampányol, hogy szigorúbb előírásokkal lehessen csak számszeríjat venni, ami könnyen beszerezhető jelenleg akár online is.

Életen át tartó trauma

 Egy 2018-as januári éjszaka történt az eset. Az egykori börtönviselt szomszéd korábban baltával fenyegette meg őket, miután Laura és a párja szóltak, amiért hangosan hallgatja a zenéjét. Majd kilakoltatták Lawrence-t, miután panaszt tettek a szállásadójuknál, hogy a kannabisz füstjét érzik és szerintük termeszti is a növényt.

A házaspár éppen péntek este ért haza egy étterméből, amikor Laura sötét foltot pillantott meg a padlástérben. Az akkor távol lévő 3 éves gyereke szobájában találta meg a felfegyverzett férfit. Elborzadva megkérdezte, hogy mit keres a házában, majd lekiáltott Shane-nek a földszintre: “Ne gyere fel, fegyvere van.”

Laura visszalépett a folyosójára, de Lawrence elkapta, és belökte a hálószobába, majd visszaszaladt az előszobába, miközben Shane elindult a lépcsőn felfelé. Laura hívta a segélyhívót, szerencsére a mobilját terhesnadrágjában tartotta. „Rettegtem. Szürreális volt. Arra gondoltam, hogy ez nem történhet meg. Aztán hallottam, ahogy Shane azt mondja >>Mi az a f ***?<<. A következő dolog, amit hallottam a nyögése.”

Másodpercekkel később Lawrence berángatta Shane-t a szobába. A jobb alkarján és a hasán egy-egy számszeríj hatolt át, ami károsította a máját és a veséjét, mielőtt a gerincébe ágyazódott volna.

Laura ekkor megkérdezte: “Most megöli?” Élénken emlékszik a válaszára: „Igen, és téged is megöllek”.

Amikor az életéért könyörgött, Lawrence elmondta, hogy a támadással bosszút állt a kilakoltatásért. Elmondta Lawrence-nek, hogy terhes, és hogy gyermekeik vannak. De ő csak egyszerűen meredt rá, majd a kezével beszédet utánozva azt mondta: „Bla, bla, bla”, és fejbe lőtte.

Laura így beszélt a sérüléséről: „A vér folyt az arcomon, és szédültem. Hallottam, ahogy Shane felkiált, és ránéztem. Sápadt volt és sírt.”

A nőnek végül sikerült összeszednie az erejét, és dulakodni kezdtek, majd a támadójuk elmenekült. Shane azt mondta neki, hogy kérjen segítséget, vigyázzon magára és a babára. Levegőért kapkodott, az utolsó szavai ezek voltak: “Légy erős, szeretlek”.

A félelemtől reszketve, alig látva a vértől a másik a szomszédjához rohant. Ők azt hitték, autóbalesetet szenvedett.

Lawrence elmenekült, és két nappal később holtan találták fájdalomcsillapító túladagolásában egy lakóautóban. Laura azt mondja, megkönnyebbült, amiért meghalt, de hozzátette: “Csak azt sajnálom, hogy nem magam öltem meg.”

Forrás: Mirror

Megosztom: