forrás: pinterest
Bulvár

Ezért lépett ki a Little Mix énekesnője a lánycsapatból

Megosztom:

Borzalmasan érezte magát a bandában.

Mindenkit meglepett vallomásával

A világhírű lánycsapat a Little Mix egyik énekesnője Jay Nelson most elárulta, hogy miért döntött úgy, hogy végleg otthagyja a lánybandát a sikereik csúcsán.

A Little Mix angol lánycsapat már majdnem 10 éve van a köztudatban, és egyszerűen megállíthatatlannak tűnik az energiájuk. Vagy mégsem? A banda egyik tagja a BBC-nek adott interjújában elárulta, hogy nagyon boldogtalan volt már az együttesben, de ez egyáltalán nem látszott rajta, ezért tavaly a kilépésével sokkolta is a rajongókat. Hogy mégis miért hagyta el a lánycsapatot? Az énekesnő így nyilatkozott döntésének okáról.:

“Nagyobb darab voltam mint a 3 másik lány, és ez nem megszokott a lánycsapatoknál. Folyton úgy utaltak rám online térben, hogy ” a kövér”. El sem tudom mondani mennyire boldogtalan voltam.”

Egy klip hozta ki a mélypontot

A dolog akkor csúcsosodott ki amikor a Sweet Melody c. dalukhoz forgatták a lányok a videót. Jay előtte alaposan kipihente magát a karantén miatt, miközben a családjával volt, jól érezte magát a bőrében és nagyokat ettek. Ebből a nyugodt lelkiállapotból tért vissza a show-business feszített világába, ahol a maximumot kell nyújtani. Jay a klipforgatáson olyannyira nem érezte jól magát a bőrében a többiekhez képest, hogy pánikrohamot és többszörös sírógörcsöt is kapott. “Ránéztem a lányokra, és mindenki ragyogott és nagyon élvezték a kamera előtt levést, én viszont teljesen összeomlottam.”

Akkor és ott döntötte el, hogy neki ez nem megy tovább, és nem erre vágyik. Zenélni imád és szólókarrierbe kezd, de a csapatot elhagyja. A lányok trióként mennek tovább, és közleményt adtak ki arról, hogy nagyon sajnálják, hogy társuk így döntött, de a mentális egészsége mindennél fontosabb.

Forrás: BBC

Megosztom: