Bulvár

Miller Dávid lesz az X-Faktor új műsorvezetője, és ma van a szülinapja!

Megosztom:

Te mit tudsz róla?

Végre bemutatták a az X-Faktor új műsorvezetőjét. Már egy ideje mentek a találgatások, hogy ki váltja Lékai-Kiss Ramónát. Most végre megmutatta az RTL, Miller Dávid veszi át a stafétát, de mit érdemes tudni róla?

Színészi karrier

Miller Dávid eléggé sokrétű, úgy tűnik, egy kicsit minden érdekli, például a színészet is. Ullmann Mónika és Miller Zoltán fiaként nem csoda, hogy színésznek indult. Bár a szakmát nem itthon tanulta, hanem a London School of Dramatic Art-on.

Szerepelt a közutálatnak örvendő Pappa Piában, de a Vörös verébben is feltűnt Jennifer Lawrence oldalán. Láthattad még A Tanár, az Alvilág vagy a Jófiúk című sorozatokban is.

Énekesként is kipróbálta

Ő adta az Aladdin élőszereplős filmben a főszereplő énekhangját (korábban a mesében az édesapja tette ugyanezt). Valamint megnyerte az Álarcos énekes 2. évadát, mint Banán. De első önálló dalát is kiadta azóta.

Műsorvezetés

Az RTL Reggeli műsorának már több, mint egy éve az egyik műsorvezetője, így nem túl nagy meglepetés, hogy a csatorna újabb feladatot adott neki. Talán abban reménykednek, hogy sikerülhet Dáviddal visszacsábítani a tévék elé a fiatalabb közönséget, hiszen mindössze 25 éves, amit éppen ma tölt.

Boldog születésnapot Dávid! 🙂

Megosztom: