Élet

Szexmunkások legvadabb sztorijai

Megosztom:

Ha valakik furcsa dolgokkal találkoznak, azok ők.

A szexmunkások rengeteg bizarr dologgal szembesülnek a munkájuk során, néhányan megosztották a legfurcsább történeteiket.

Köntös és cigi

„A barátom egy escort. Volt egy kuncsaftja, aki rendszeresen arra kérte, hogy papucsban és köntösben ülve cigizzen. Furcsa, de sosem akart szexelni vele. Csak a társaságát akarta élvezni.”

coldfishandfeet

Vámpír, vagy valami olyasmi

„Ha valakit sosem fogok elfelejteni, az a vérfétises srác. Megvágta a karját, és hagyta, hogy a vére a péniszére csöpögjön, majd maszturbálni kezdet. Néznem kellett és mocskos dolgokat mondanom.”

– u / bjornistundwar

Büdi

„A használt zokniimat akarták megvenni. Csúnya, undorító, két-hétig-a-forró-napon-különböző-tevékenységekben-viselt zoknikat akartak. Mindig írtam egy listát, hogy mit csináltam, amikor viseltem a zoknit. Mint a fűnyírás, futás, séta a tengerparton.”

u/veryveryplain

Undi

„Volt valaki, aki mindig jó pénzt fizetett a lábam megérintéséért és a hónaljam megnyalásáért. Nagyon jó pénzt kaptam. Hogy miért akarta megnyalni a hónaljam? Fogalmam sincs.”

– u / SomethingNeatnClever

Kísérő

„Volt egyszer egy nő, aki fizetett, hogy kísérjem el a nővére esküvőjére, majd a recepción lévő fürdőszobában szexeljek vele.”

u/Preparation_Asleep

Karatés pornó

„Egy pornósztárral randiztam és megcsináltam a videóit. Volt egy kliense, aki egy olyan videót akart, amiben edzős ruhában karate mozdulatokat csinál. Én mondom, sose gondoltam volna, hogyha elkezdek pornót készíteni, a munkám jó része abból fog állni, hogy különböző karate hangokat keresek, amik illenek a felvételekhez és elég érdekessé teszik azokat.”

u/collin3000

Forrás: Buzzfeed

Megosztom: