Szórakozás

Te észrevetted ezeket az Easter eggeket a Space Jamben?

Megosztom:

Jön az új rész.

Még 1996-ben készült a Space Jam című film Michael Jordannel, most pedig (így, hogy kinyitnak a mozik, reméljük, nem sokára) a mozikba kerül a második része is. Olyan részleteket hoztunk nektek az első részből, amiket nem biztos, hogy észrevettetek korábban.

Előtte viszont az új rész előzetese:

Larry Johnson utalása

Larry Johnson szerepelt a ’90-es években egy tv sorozatban, aminek a címe Family Matters volt. A nagymama című részben tűnt fel, erre utalva jegyzi meg, amikor elveszíti a tehetségét: “A nagymamám is jobban játszik nálam.”

Ki vagy, doki? utalás

Ha ismered a Doctor Who sorozatot bizonyára tudod, hogy gyakran változik a főszereplő karaktert játszó színész. Legutóbb Jodie Whittaker bújhatott a Doktor bőrébe, de előtte mindig férfiaknak jutott a megtiszteltetés. Az egyik közönség kedvenc a negyedik Doktor volt, vagyis Tom Baker. Az ő szerelését is felidézik a filmben.

Homer Simpson is benne van

Ugyanaz a jelenet, a mellettük ülő házaspár férfi tagja nem más, mint Homer Simpson eredeti hangja, Dan Castellaneta.

Szponzorok

Amikor Stan Podolak eljön Michael Jordanért felsorolja az összes céget, ami szponzorálta a kosárlabdázót.

Warner Bros

A Looney Tunes tagok az edzéseket egy Schlesinger nevű tornateremben tartják, ami utalás Leon Schlesingerre, aki megalapította azt a produkciós céget, ami később a Warner Bros lett.

Ponyvaregény

Egy film klasszikust is megidéznek a Space Jam első részében, konkrétan a Ponyvaregényt. Rissz-Rossz Sam és Elmer Fudd jelenik meg, mint Vincent Vega (John Travolta) és Jules Winnfield (Samuel L. Jackson).

Forrás: BuzzFeed

Megosztom: