forrás: pinterest
Szórakozás

Rejtélyek lengik körül az új Pókember mozit

Megosztom:

Nem lövik le a poént a készítők.

Visszatérnek-e a volt főhősök?

A Marvel Pókemberét szinte nem lehet nem szeretni. Mindig zseniálisan eltalálják a filmesek, hogy mennyi izgalom, humor és romantika kell bele, pont annyira, hogy rabul ejtse a fiúkat is lányokat is, széles korosztályban. Láthattuk már a legendás szuperhős jelmezét magára önteni Tobey Maguirenek, Andrew Garfieldnek, és legutóbb Tom Holland bújt a hős fiú bőrébe. Jelenleg sincs megállás, az új Pókember mozi már forog, de egyelőre nem biztos még visszatérnek-e a korábbi főszereplők is.

Tom Holland marad ezúttal is Pókember, de némi csavar is várható a sztoriban. Andrew Garfield mindenesetre így nyilatkozott. “Engem nem kerestek meg a szereppel kapcsolatban. Valószínűleg már hívniuk kellett volna, ha szeretnék, hogy benne legyek. Ennyit tudok ehhez hozzáfűzni. De ki tudja…Lehet egyszer csak felhívnak azzal, hogy az emberek engem akarnak. Lehet, hogy kicsit közvéleménykutatást csinálnak ezügyben.”-nyilatkozta Garfield.

Nagy meglepetések várhatóak

Tom Holland pedig nemrég azt nyilatkozta, hogy ő nem tud róla, hogy ne hoznák vissza a korábbi színészeket, beleértve az első Marveles Pókembert, Tobey Maguiret is.

Az új film állítólag az összes eddigi Pókember filmet kenterbe veri majd és óriási meglepetésekre számíthatnak majd a nézők, a premier dátuma pedig valamikor december körüli időpontra van kitűzve. Mi várjuk nagyon! 🙂

Forrás: Justjared

Megosztom: