forrás: pinterest
Bulvár

Megvan az X-Faktor legújabb mentora

Megosztom:

Vadiúj női mentor érkezik!

Miller Dávid és ő lesznek a műsor új színfoltjai

Tegnap bombaként robbant a hír, hogy az X-Faktor mentorcsapatában is változás várható a jubileumi, 10. évadban. Dallos Bogi helyét Csobot Adél veszi át, és így ezzel Adél az első olyan mentor a műsorban, aki a tehetségkutatóból került ki.

Bohókás arc

Adél igyekszik majd a szívére hallgatni és az alapján választ majd versenyzőket, és biztosak vagyunk benne, hogy vidám színfoltot visz a műsorba, ahogy már az Álarcos énekesben is tette. Párja, Istenes Bence is nagyon büszke rá és támogatja ebben az újfajta kihívást jelentő feladatban.

Adélt láthattuk már a Nyerő Páros című műsorban is (ahol egyébként megnyerték a műsort Bencével), az Életünk Történetében, és az Álarcos Énekesben, ahol már nyomozó szerepben is kipróbálhatta magát. Adél a mentortársaival is jó kapcsolatot ápol, Gáspár Lacival már az Álarcos énekesben is együtt dolgoztak, Puskás Peti pedig Bence jó barátja. Egyedül ByeAlex-szel nincs közelebbi ismertsége, de biztosak vagyunk benne, hogy Adél vidám és nyitott személyiségének köszönhetően ByeAlex-szel is jól kifognak jönni majd.

Hajrá!

Megosztom: