Bulvár

Miért tartjuk szexinek Robert Downey Jr.-t?

Megosztom:

Mindenki bukik rá.

Nem rég töltötte be az 56-ot, mégis még mindig epekedünk utána, kortól függetlenül. Egyszerűen nem tudnék mondani olyan, főleg nőnemű ismerőst, aki ne tartaná Vasembert elképesztően a sármosnak, de még a heteró férfiak is szeretnének olyan vonzerőt produkálni, mint ő. De miért van ez?

Magabiztosság

Robert Downey Jr. kivétel nélkül mindig magabiztosnak tűnik. Érződik a járásán, a beszéd stílusán, az öltözködésén, az egész férfiből sugárzik. Látszik, hogy tisztában van önmagával és a képességeivel és azokat jól is használja. Nem kihagyható az sem, hogy szereti is önmagát.

Nyíltság

Az emberek, főleg a férfiak nem szívesen mutatják ki az érzelmeiket. Azok az emberek, akik szeretik magukat, viszont sokkal könnyebben teszik ezt meg. A sérülékenységet, a zavartságot, a félelmet, a boldogságot, a gyermeki örömöt. És ezt szeretjük! Egyszerűen így van, nem tudunk ellenállni.

Kapcsolatok

Robert Downey Jr. szeret kapcsolatba kerülni az emberekkel – mondja Anthony Recenello  párkapcsolati coach. Csak meg kell nézni, hogy hogyan viselkedik az egyik legjobb barátjával Mel Gibsonnal vagy a feleségével, ha interjút adnak. Egyértelműen látszik, hogy igazi szeretet van benne ezek iránt a személyek iránt.

Szeret kapcsolatot teremteni a körülötte lévőkkel. Valahogy nagyon jól ráérez az emberekre, hogy hogyan fognak reagál, hogyan viselkedhet velük. Ez egy ösztön, amit nem igazán lehet kitanulni.

Nemtörődömség

Ez az utolsó pontja Robert Downey Jr. sármjának, hogy tesz az elvárásokra, szabályokra. Deviánsan viselkedik, nem fél attól, hogy furcsa vagy helytelen, amit mond vagy tesz. Néha túlzásba esik, de inkább sikeres ebben is, mivel apró gesztusokról van szó.

Persze, ehhez még hozzátehetjük, hogy intelligens, jó megjelenésű és tehetséges, ami mind-mind szexibbé teszi őt.

Megosztom: