forrás: pinterest
Színes

Rasszista kávézó borzolja a kedélyeket

Megosztom:

Sokaknál kiverte a biztosítékot a vicceivel.

Szerintetek viccesek?

Kelet-Londonban van egy kis kávézó, aminek már a neve is beszédes. Fuckoffee. Nem megszokott név egy kávézótól, így már talán lehet sejteni, hogy kedvelik a polgárpukkasztást. Erről időről-időre tanúbizonyságot is adnak, amivel kiakasztják a helyi lakosokat.

Forrás: Metro

Nem megszokott hely, az biztos

A Fuckoffee egy Bethnal Green nevű településen található, és a tulaj kedveli a vicceket, de sokak szerint egyáltalán nem vicces amit csinálnak, inkább felháborító. Például ők viccnek szánták amikor kiragasztották az egyik padjukra, hogy “Kövéreknek tilos ide leülni”. Vagy kiírták egy táblára a kávézó elé, hogy “Ez a leghosszabb ideig tartó dolog, ami Kínából jött valaha”. Rendszeresen szeretnek a nemekkel, a szexuális orientációval, a testsúllyal és a faji hovatartozással viccelni. Emiatt meg is vádolták a helyet, hogy rasszista, homofób, kirekesztő és gusztustalan attitűdöt képviselnek.

Forrás: Metro

Hogy mi volt erre a kávézó reakciója? Közösségi oldalukra kiírták, hogy sem rasszistának, sem homofóbnak sem semmilyen kirekesztő véleményt képviselő szellemiségű helynek nem tartják magukat, csupán hozzászoktatják az embereket, hogy a világ kegyetlen hely és a felnőtteknek milyen megjegyzésekkel kell szembenézniük életük során.

Forrás: Metro
Megosztom: