Élet

A szexshopoknak a pandémia sem ártott

Megosztom:

Növekedett a kereslet.

Szexre van igény

A szexnek rengeteg előnye van, egyrészt örömszerzés, másrészt megmozgat, és még mentálisan is jót tesz, amire a pandémia időszakában sokaknak szüksége van. Az orgazmus fokozza a dopamin és az oxitocin felszabadulását.

A koronavírus bár sokaknak megnehezítette, hogy megtalálják a megfelelőt partnert, mások viszont a váratlan elszigeteltség miatt találták meg a kapcsolatot a saját testükkel – mondja Guido Campello, fehérnemű-kiskereskedő az Allure magazinnak.

Megnőtt a kereslet az online üzemelő szexshopokban is. Az embereknek több idejük lett kipróbálni az ilyesmit. Az Overkinknél első sorban az óvszer értékesítés ugrott meg, de sokak keresik a Bluetooth-kompatibilis eszközöket, és a férfiak örömszerzésére alkalmas játékokat.

Szexi fehérnemű

Campello szerint a fehérnemű vásárlás is megváltozott, a kényelmesek mellett egyre többen kacér, szexi darabokat keresnek az éjszakai randevúkhoz, ami azt jelzi, hogy már nem csak különleges alkalmakra hordják őket.

Sokaknál bekapcsolta a libidót a bezártság, ami megnövelte a keresletet ezen a piacon, így nem csupán vesztesei, de néhány nyertese is van a koronavírusnak.

Megosztom: