forrás: Daily Mail
Színes

Hogyan került eljegyzési gyűrű a halra?

Megosztom:

Meggyűrűzött halat találtak Ausztráliában.

A márna kalandjai

Ausztrália Norfolk szigeteki vizében feltűnt egy igencsak feltűnő ékszert viselő márna-írja a Daily Mail. Egy búvárnő, Susan Prior fedezte fel a meggyűrűzött halat nemrég. De hogy került az állatra egy 1000 dolláros gyűrű?

A választ ott kell keresnünk, amikor Suzie Quintal és Nathan Reeves még karácsony környékén a tengerben úszkált, amikor is a férfi észrevette, hogy elveszítette a jegygyűrűjét a vízben. Azonnal elkezdte keresni, de nem találta meg. Ezért is szerencse, hogy most a búvárnő véletlen rálelt az ékszerre. Arra senki sem számított, hogy pont egy halra kerül a gyűrű, de legalább a halnak is volt egy kis izgalom az életében.:)

Forrás: Daily Mail

Megmentik a gyűrűt és a halat is

A gyűrűt minél hamarabb óvatosan le kell venni a márnáról, mert ahogy nő a hal, úgy fog az ékszer egyre szűkebb lenni neki, amikor is már a testébe vágna, és természetesen a jogos tulajdonosan is szeretné visszakapni a jegygyűrűjét.

Forrás: Daily Mail

Mrs. Reeves mindig elmondta a férjének, hogy vegye le a gyűrűt mielőtt vízbe megy, de ő nem hallgatott rá. Az ékszer épp egy nappal a 2. házassági évfordulójuk előtt veszett el éppen. Susan pedig egy közösségi oldalon találta meg a boldog tulajdonosokat végül.

Megosztom: