forrás: pinterest
Bulvár

Ismét együtt az álompár?

Megosztom:

A történelem ismétli önmagát?

Ha ez igaz, akkor hiszünk a romantikus csodákban

Ki ne emlékezne még arra a szép időszakra a 2000-es évek elején amikor Jennifer Lopez és Ben Affleck alkották Hollywood legkiegyensúlyozottabb kapcsolatú álompárját? Ők voltak az elsők, akik még páros becenevet is kaptak: Bennifer néven.

De sajnos az ő szerelmük sem tartott örökké és 2004-ben végleg felbontották az eljegyzésüket és mindketten mások oldalán keresték utána a boldogságot. Jennifer Marc Anthony felesége volt, majd később Alex Rodriguez-zel élt kapcsolatban, Ben pedig Jennifer Garnert vette el, majd válásuk után Ana de Armas-szal randizott egy évet. Egészen eddig. A hírek szerint ugyanis “Bennifer” újra találkozgat egymással és Ben nemrég a hétvégét is Jennifernél töltötte. A barátaik azt mondják ők ketten mindig is jó viszonyban maradtak és barátok voltak. Ben mindig is szépen beszélt Jenniferről, és a legutóbbi(The Hustlers) filmjében nyújtott alakítását is dícsérte és díjat adott volna neki érte.

Nos, barátok vagy sem, úgy tűnik valami újra van a levegőben kettejük között, amit persze még egyikőjük sem erősített meg, de mi nagyon drukkolunk a szerelmüknek.

Forrás: Popsugar

Megosztom: