forrás: pinterest
Színes

Majdnem megvakult egy Tiktok videó miatt

Megosztom:

Arcát és látását is tönkretette egy videó.

Óvatosan az otthoni praktikákkal

A Tiktokon terjedő szépség és sminkes videók száma végtelen. Nagyon nem érdemes mindent kipróbálni amit ott látunk, mert veszélyes lehet, és ahogy korábban már írtuk, vezettek már halálesetekhez is ott lévő videók. Most egy szépségbaki miatt történt komolya sérülés egy ausztrál Big Brotheres lány arcával, és nem mellesleg, a fél szemére ideiglenesen meg is vakult. Szóval nem járt jól.

Óvatosan a könnyűnek tűnő dolgokkal is

Történt ugyanis, hogy Tilly Whitfield egy otthoni akupunktúrás módszert próbált alkalmazni a bőrén, amit az egyik Tiktok videóban látott. Csakhogy a dolog nem jól sült el. Komoly sérülések lettek a lány arcán és a sebes duzzanatoktól a fél szemén a látását is elveszítette egy időre. Kórházi segítségre szorult és idővel rendbe is jött, szerencsére.

Később egy anyagmaszkkal fedte el mindig az arcát, ezzel próbálta takarni a sebeit és hegeit illetve hisz a termésetes gyógymódokban. Tilly ezek után mindenkinek azt tanácsolja, hogy soha de soha ne próbálja ki senki ezt otthon és bízza az akupunktúrát is szakemberre. És természetesen nem minden szépség tutorial videót tanácsos leutánozni, mert könnyen rossz vége lehet.

Forrás: The Sun

Megosztom: