forrás: pinterest
Szórakozás

Ellen DeGeneres abbahagyja

Megosztom:

19 év után vége az Ellen Shownak.

Megvolt az utolsó felvétel is

A legendás amerikai talkshow befejeződik. Az Ellen DeGeneres Show-nak ma lesz a 3000. és egyben az utolsó részének felvétele! A mai adásban fel fog tűnni többek között Pink és Oprah Winfrey is.

Szinte az összes létező amerikai híresség megfordult már a 19 év alatt azon a kanapén, és volt már Ellen vendége. Ellen mindig is laza, szókimondó, humoros háziasszonya volt a műsornak és másságát is nyíltan vállalta. Kedvelték az USÁ-ban őt is és a műsorát is. Miért döntött úgy vajon, hogy vége?

Az Ellen show befejezése már korábban is felmerült, egészen pontosan már 2018-ban, de végül még aláírt 3 évre. A show háziasszonya úgy nyilatkozott, hogy most már nincs a műsorban kihívás számára, túl rutinos lett és kicsit beleunt, ezért is döntött a befejezés mellett.

Pletyka vagy valóság?

Emellett felmerült egy mérgező munkahelyi környezetről szóló pletyka is, amit ami nagyon rosszul esett DeGeneresnek. Így nyilatkozott erről: ” Rájöttem, hogy történtek itt olyan dolgok is, amiknek soha nem lett volna szabad megtörténniük. Én ezt nagyon komolyan veszem és bocsánatot szeretnék kérni azoktól az emberektől akik ebben érintettek voltak. Tudom, hogy különleges és szerencsés helyzetben vagyok, de ezzel nem akarok visszaélni. Ezzel felelősség is jár és vállalom is a felelősséget azért ami a showban, show-val történik”.

Aztán így nyilatkozott: ” Nem lesz ez olyan nagy hullámot verő dolog. Aztán egyre nagyobb lett, amíg már irányíthatatlan lett a helyzet. Én tök őszintén úgy éreztem, hogy én nem ezt érdemlem. Nekem erre nincs szükségem. Tudom, hogy ki vagyok és én egy jó ember vagyok”.

Nagy valószínűséggel ez is közrejátszhatott a vége döntés mellett. De a televíziózás világának egyik legmeghatározóbb műsoraként marad majd fenn, ami egy kis műsorból nőtte ki magát anno. A showban volt nevetés, sírás, humor, megható történetek, szerelem, mint maga az élet.

Forrás: Time

Megosztom: