Színes

Óvatosan a barnítóval, nehogy így jár

Megosztom:

Pont, mint Ross a Jóbarátokban.

A használati útmutató a különböző utasításokkal nem azért van, hogy ne olvassuk el, vagy elengedjük a fülünk mellett. Nagyon fontos, főleg ha először használsz valamit, vagy így is járhatsz, mint ez a nő a barnítóval.

Ross baklövése létezik

Megvan az a rész a Jóbarátokból, amik Ross barnulni megy, de nem fordul meg időben a kabinban és két adag barnítót fúj a gép a mellkására? Na, most már nem csak egy jó poén, hanem valóban is megtörtént.

Brooke Jordan pontosan így járt. Nem fordult meg időben, így elölről két adag színt kapott, még háta abszolút színtelen maradt. A történetét pedig posztolta TikTokra.

Brooke elmondja a videóban, hogy a gép szól, hogy mikor kell megfordulni, de ő valamiért várt, és nem tett eleget az utasításnak, így kétszer fújták le a mellkasát. Aztán persze megfordult, megcsinálta a két oldalát, majd a hátát is odafordította, de nem jött több adag barnító.

Nem ez volt az egyetlen gondja

Végül a szalonban megígérték neki, hogy később visszamehet és javítják a hibát, de ezzel nem ért véget a története. Másnap reggel jött csak a feketeleves, és nem is a háta miatt. A homlokán, ahol az hajháló vonala futott, megmaradt a fehér csík a bőre korábbi színe miatt.

Feltöltötte a videót TikTokra, és abban reménykedett, hogy valaki ismer valamilyen megoldást erre az esetre. Sokan viccelődtek rajta, de volt egy kommentelő, aki szerint citromlével orvosolható a probléma. Amikor nem hatott elég gyorsan, már magával a citrommal kezdte dörzsölni a határvonalat, és végül sikerrel járt.

Megosztom:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük