Színes

Óvatosan a barnítóval, nehogy így jár

Megosztom:

Pont, mint Ross a Jóbarátokban.

A használati útmutató a különböző utasításokkal nem azért van, hogy ne olvassuk el, vagy elengedjük a fülünk mellett. Nagyon fontos, főleg ha először használsz valamit, vagy így is járhatsz, mint ez a nő a barnítóval.

Ross baklövése létezik

Megvan az a rész a Jóbarátokból, amik Ross barnulni megy, de nem fordul meg időben a kabinban és két adag barnítót fúj a gép a mellkására? Na, most már nem csak egy jó poén, hanem valóban is megtörtént.

https://www.youtube.com/watch?v=fvVT3N5dZq4

Brooke Jordan pontosan így járt. Nem fordult meg időben, így elölről két adag színt kapott, még háta abszolút színtelen maradt. A történetét pedig posztolta TikTokra.

Brooke elmondja a videóban, hogy a gép szól, hogy mikor kell megfordulni, de ő valamiért várt, és nem tett eleget az utasításnak, így kétszer fújták le a mellkasát. Aztán persze megfordult, megcsinálta a két oldalát, majd a hátát is odafordította, de nem jött több adag barnító.

Nem ez volt az egyetlen gondja

Végül a szalonban megígérték neki, hogy később visszamehet és javítják a hibát, de ezzel nem ért véget a története. Másnap reggel jött csak a feketeleves, és nem is a háta miatt. A homlokán, ahol az hajháló vonala futott, megmaradt a fehér csík a bőre korábbi színe miatt.

Feltöltötte a videót TikTokra, és abban reménykedett, hogy valaki ismer valamilyen megoldást erre az esetre. Sokan viccelődtek rajta, de volt egy kommentelő, aki szerint citromlével orvosolható a probléma. Amikor nem hatott elég gyorsan, már magával a citrommal kezdte dörzsölni a határvonalat, és végül sikerrel járt.

Megosztom: