forrás: pinterest
Egyéb

Szerelem a covid idején?

Megosztom:

A szeretet nem lebecsülendő, és jobban kell, mint valaha!

Mikor nevettél utoljára teljes szívből?

Adott a pandémia, adott a változékony idő és adott egy törött szív. Nem a legideálisabb tényezők a boldogsághoz vagy a szerelemhez. És mégis. Csodával határos módon a szív bebizonyítja, hogy a legváratlanabb heyzetben is képes önmaga gyógyítására és képes újra dupla erővel dobogni és izgalomba jönni. Hogyan képes erre? Még engem is meglep néha. De képes rá. A legnagyobb varázsló.

Tényleg olyan ereje van a szeretetnek, mint a legnagyobb varázslatnak. A szeretet képes gyógyításra és a legrosszabb helyzetben is képes a világot jobbnak láttatni mint amilyen. Mi ez mégis? Mit érzel? Milyen érzés is szerelmesnek lenni talán? Lassan már nem hiszel ebben a szóban, hisz már többször összetörték azt a dobogó, pumpáló valamit benned, amikor feltétlen bizalommal odaadtad nekik. Képes-e egy mosoly olyan erők felszabadítására amikről már rég lemondtál? Képes. Képes-e egy szívből jövő nevetés újra élettel feltölteni és felszabadítani minden gátlásod alól? Képes bizony. Adott egy ismeretlen ember, aki a semmiből jött, és úgy csempészett napról napra egyre több mosolyt és derűs pillanatot az életedbe, hogy te észre sem vetted, csak azt, hogy fülig ér a szád minden nap és nem érted miért.

A nevetés a legjobb gyógyír

Bizony, a nevetés ereje nem alábecsülendő. Képes mindent megváltoztatni. Mindenki vágyik arra, hogy szeressék. Szeretni kell és szeretve lenni, ennyi a titok. Ez tényleg így van. Na de mi választjuk ki kit vagy mit szeretünk? Többnyire igen, rajtunk múlik. És akkor ott van az a „sors” nevű dolog. Amikor is egy új embert sodor az utadba, amikor is te döntheted el, mit kezdesz a helyzettel. Ezer út lehet. Beengedheted Őt az életedbe de ki is rekesztheted, rajtad áll. Rövid idő alatt is lehet egy ember lelkébe és agyába belelátni, akármilyen meglepő. Csak a megfelelő mondatoknak kell elhangozniuk jókor és jó helyen. Innentől rajtad áll az út.

Együtt vagy külön, a lényeg, hogy hozd ki belőle a legtöbbet és mindig hallgass a szívedre, mert az nem fog cserben hagyni. A covid időszakban pedig már rájöttünk mi számít igazán az életben.

Megosztom: