forrás: pinterest
Színes

Horror: az édesanya egy lyukat talált a gyereke szájpadlásán

Megosztom:

Kiderült a turpisság, és az anya nagyon meglepődött.

Rejtélyes lyuk a gyerek szájában

Az édesanyák egyik rémálmát élte át az az angol nő, aki egyszer csak azt vette észre pelenkacsere közben, hogy a legkisebb kisfiának a szájpadlásán van egy furcsa folt. Becky Stiles azonnal pánikba esett és nem tudta mi lehet az Harvey szájában.

Azonnali családi pánik

Szólt a férjének is, aki szintén tanácstalan volt és bár próbált higgadt maradni, ő is nagyon megijedt. Azt tanácsolta vigyék azonnal a sürgősségire a gyereket. A 2 idősebbik gyereküket a nagymamára bízták addig és Beckyék be is mentek a kis Harvey-val a kórházba, ahol elmondta az egyik nővérnek mit talált a fia szájpadlásán.

Forrás:The Sun

Mindenki meglepődött mi az

Az orvosok sem értették először mi lehet az a furcsa folt, és nem is nagyon találkoztak még ilyennel. Becky teljes pánikban volt és az orvosok sem tudták lenyugtatni. Aztán úgy 20 perc múlva az egyik orvos nevetni kezdett, majd közölte, hogy ez egy matrica odaragadva a kisfiú szájpadlására. Becky először nem hitte el a dolgot, és közölte, hogy nem, az egy lyuk, nézzék meg jobban. Erre az orvos leszedte a “lyukat” mire valóban kiderült, hogy egy matrica volt.

Forrás: The Sun

Becky nagyon zavarba jött, és meg is könnyebbült közben. Nagyon hálás volt, hogy segítettek neki és nagyon boldog volt, hogy csak ennyi volt a baj. A kocsihoz vezető úton pedig magát kormolta, hogy lehetett ilyen ostoba, hogy nem jött erre rá hamarabb.

Forrás: The Sun

Megosztom: