Színes

Azt hitte, betörtek hozzá, de végül nagyon meglepődött a tettesen

Megosztom:

Nem viselte túl jól a magányt.

Romhalmazzá vált a kanapé

Az 51 éves Vickie Shelton eléggé meglepődött, amikor az egyik nap hazaért, a lakását pedig feldúlva találta, betörésnek gondolta, de végül kiderült, hogy csak az imádott kutyája, Bo volt a tettes.

Amikor megérkezett a munkából fehér szöszöket talált a lakásban szerte szét, majd észrevette, hogy valaki kinyírta a kanapéját.

“Miután eljutottam a nappaliba, akkor láttam meg a kanapét. Az első gondolatom az volt, hogy kiraboltak és megrongálták. De aztán megláttam a tévét a falon, és arra gondoltam, miért tépnék fel a kanapét, és hagynák itt a tévét?”

Forrás: Vickie Shelton/Caters News Agency

Ekkor látta meg a 2 éves kutyáját, aki a rendetlenség közepén ült. “…csóválta a farkát. Nagyon elégedett volt magával. Akkor kattant be, de nem akartam elhinni.”

A neheze még ezután várt, össze kellett takarítania, ami több mint két órát vett igénybe.

Forrás: Vickie Shelton/Caters News Agency

Másnap sem lett jobb a helyzet

Másnap reggel Vickie Bo-t a fia szobájába zárta egy ketrecbe. A tv-n megnyugtató hangokat állított be, és a kedvenc játékát is odavitte neki, de a kutya átrágta a drótot és az ajtót is.

Forrás: Vickie Shelton/Caters News Agency

Amikor hazaért pánikba esett, és azonnal szaladt a kutyával az állatorvoshoz, mert biztos volt benne, hogy megsérült a szabaduló akciója során, de szerencsére teljesen egészséges volt fizikailag. Végül súlyos szorongással diagnosztizálták Bo-t, és nyugtató gyógyszert kapott.

„Úgy tűnik, hogy a gyógyszer működik, azt hiszem, éppen erre volt szüksége. Segít abban, hogy nyugodt és boldog maradjon azokban az időszakokban is, amikor nem vagyok a közelében” – mesélte Vickie.

Forrás: Mirror

Megosztom: