forrás: dailymail
Bulvár

Több lábon állnak, és ez be is jött nekik

Megosztom:

Nem csak a fő állásukból élnek.

Te kitalálod, ki mit csinál még?

A külföldi sztárvilág esetében jóval nagyobb összegekről és befektetésekről lehet beszélni, mint a hazai hírességek világában, ezért nem meglepő, hogy a kockázatuk is nagyobb, abban az esetben, ha nem jön be az új business.

Rihanna

Az énekesnő a smink és a fehérnemű iparágban is szép sikereket ér el, és márkái nagy sikerrel futnak. A Fenty Savage X és a Fenty Beauty egyaránt tarolnak a tengerentúlon is, de Európában is.

Kylie Jenner

A Jenner lány szép sikereket könyvelhet el üzletasszonyként is. Ő is a sminkekbe fektetett energiát és márkája a Kylie nagyon bejött.

Olsen ikrek

Az egykori színész ikerpár a divat világában alkotott, és saját márkájuk a The Row, az egyik legmenőbb New Yorki brand lett. Ők inkább az USÁ-ban népszerűek, de Európában is a mai napig tudják kik azok az Olsen ikrek.

Robert De Niro

A színészklasszis az étterem businessbe vágott bele, és több éttermet is nyitott, amik nagy sikerrel futnak azóta is. De Niro olasz gyökereinek köszönhetően a kulináris élvezeteket nagyon szereti. Többek közt a NOBU étteremlánc is az ő nevéhez fűződik, ami Budapesten is megtalálható.

Jessica Alba

A színésznő (akit elég régen láttunk már filmben), a babatermékekbe, a természetes anyagokból készült háztartási szerekbe és a pelenkaüzletbe fogott bele! Jessica nagy üzletasszony lett, és nagyon szereti is csinálni.

Forrás: Gobankingrates

Megosztom: