Bulvár

Orlando Bloom és a poncsó esete

Megosztom:

Szétszekálják a ruhadarab miatt.

Újraírja a divatot

Orlando Bloom kirándulni volt nem olyan régen, amiről megosztott egy képet az Instagramon, de már biztosan bánja. A Karib-tenger kalózai 44 éves sztárja egy barna, csíkos poncsót vett a pulcsija fölé, egy khaki nadrággal párosítva, és most erről beszél az internet, sőt a sztárvilág is.

Viccelődtek rajta

“Mit fogunk csinálni, csak hogy tisztázzuk?” – írta hozzá Gwyneth Paltrow. “Maradjak, vagy poncsoljak?” – kérdezte Derek Blasberg újságíró. Helena Christensen szerint pedig „Egy kézzel újjáélesztette a poncsót!” A modell ezzel arra utalt, hogy Orlando ismét divatba hozza a ruhadarabot.

Természetesen a rajongók sem maradhattak ki. Egyikőjük azzal viccelődött, hogy Bloom „a folklór korszakába ” lépett, míg mások a Gyűrűk Ura karakterének, Legolasnak az újraéledését látják a színészben.

És persze, Katy Perry sem hagyhatta szó nélkül, aki a poncsót nem kommentálta, csupán sejtelmesen annyit írt: “Bébi, levinnéd a kutyákat pisilni, éppen telefonon beszélek.”

Orlando egyébként a Red Nose Day nevű kampánnyal van éppen elfoglalva, vagyis a britek egyik nagyszabású jótékonysági estjével, amit az etiópiai éhínség hívott életre még 1985-ben.

Megosztom: