forrás: pinterest
Színes

Szegény lány csak jacuzzizni akart, de végül le kellett vágni a lábát

Megosztom:

Hihetetlen,hogy ilyen megtörténhet!

Borzalmas vége lett a fürdőzésnek

Elképesztően durva ami az angol Lauren Briggs-szel történt. A 25 éves essexi lány barátaival lazított a jacuzziban, és nem gondolta volna, hogy ilyen rémálom vár rá emiatt.

Lauren egy reggel arra ébredt a barátai házában még januárban, hogy nehezen kap levegőt. Azonnal kórházba került ahol is kiderült, hogy agyhártyagyulladása lett. Az ezt megelőző estén a jacuzziban lazítottak és Laurennek volt egy kis vágás a lábán, de nem gondolta volna, hogy ez ekkora problémát fog okozni. A sebe ugyanis elfertőződött a sok ember által használt vízben és így került a vérébe az a bizonyos baktérium, ami az agyhártyagyulladást okozta nála. Semmi más tünetet nem tapasztalt magán még a fürdőzés után, csak azt, hogy kicsit hányingere van.

Forrás: Mirror

Rosszabb, mint egy horrorfilm

A kórházban miután felvilágosították az orvosok, hogy az állapota milyen súlyos, jött az igazi rémálom. Lélegeztetőgépre kapcsolták 2 napig és a fertőzés következtében olyannyira feldagadt és elfeketedett a jobb lába, hogy le kellett vágni a lábát, különben a lány belehalt volna a fertőzésbe.

Forrás: Mirror

Végül Lauren így túlélte a borzalmas esetet, de tolószékbe kényszerült és érthetően az egész élete megváltozott azóta. Legrosszabb rémálmában sem gondolta volna, hogy ilyen előfordulhat.

Forrás: Mirror

Forrás: Mirror

Megosztom: