forrás: pinterest
Szórakozás

Szeretnéd kibérelni Monica és Rachel lakását?

Megosztom:

Soha vissza nem térő alkalom!

Még a ruhákat is felpróbálhatod

Le sem kell írni a sorozat címét, így is mindenki tudja miről is van szó. Hát persze, hogy az ikonikus Jóbarátokról. Most olyan lehetősége adódott a vérbeli rajongóknak, amivel mi is élnénk, ha az USA-ban laknánk.

Tisztelgés a sorozat előtt

A sorozat 1994-ben indult és ennek tiszteletére 19,94 dollár/éj-ért ki lehet bérelni azt a lakást amit a sorozatban Monica örökölt a nagymamájától. Itt élt Monica, Rachel és Pheobe,állandó vendég volt Ross, és velük szemben lakott Joey és Chandler. A lakást 2 teljes nappalra és éjszakára lehet kibérelni, és pontosan úgy van berendezve ahogy a sorozatban. Bármit lehet használni és még egy fotóst is melléd dobnak, hogy megörökítse a boldog pillanatokat és újra tudd élni a sitcom legjobb pillanatait is. A lakás mellett te is lemehetsz kávézni a Central Perkbe, felpróbálhatsz pár ruhát a sorozatból és akár Joey fekete foteljébe is beleülhetsz!

Az ajánlatra a Bookings.com-on tudsz lecsapni de csak limitált ideig áll az ajánlat,( május 23, 24) , annak apropóján, hogy hamarosan jön az exkluzív rész aholl újra összeállt a 6 jóbarát.

Forrás: Popsugar

Megosztom: