Egyéb

Legjobb napszemüvegek az arcformádhoz

Megosztom:

Így válassz!

Az új napszemüveg kiválasztása a mindennapi viselethez nem éppen rakéta-tudomány, de néhány dolgot figyelembe kell venned, mielőtt befektetnél a következő darabba. Például dönts a polarizált lencsékről vagy bevonatokról, majd válassz ki egy keretformát, ami kiegészíti az arcod. A cél a legjobb tulajdonságaid hangsúlyozása, és általában ennek legjobb módja az, ha olyan kereteket viselünk, amik kissé ellentétesek az arcunk alakjával.

Kerek arc esetén

Tartsd távol marad a kerek keretektől, kivéve, ha a kerek arcformád akarod hangsúlyozni. Neked inkább az aviator típusú vagy a szögletesebb szemüveg áll jól.

Ovális arcforma

Nem nagyon tudsz mellélőni, bármelyik jól fog állni. Csak győződj meg róla, hogy a keretek nem szélesebbek, mint az arcod.

Szögletes arc

Nálad a lekerekített sarkok kulcsfontosságúak a sikerhez. Keress olyanokat, amelyek szélességben megfelelnek, de puha vonalakkal. A túl sok szög nem tesz jót neked.

Hosszúkás

A lágyabb vonalakkal és lekerekített sarkokkal spróbálkozz. A Wayfarer stílusok jól működnek, de kerüld a kis kereteket.

Szív alakú

A szögletesebb keretek kiegészítik a keskenyebb állat. Kerüld a túlméretezett vagy hosszúkás elemeket, és nyúlj helyette inkább az élesebb sarokkal ellátottakhoz.

Gyémánt alakú arcforma

A legtöbb keretforma jól működik ennél az arcformánál, amennyiben megfelelnek az arányaidnak. Bármi, ami szélesebb, mint az arccsontod, szélesebbé teszi az arcod, az áll és a homlok pedig kisebbnek tűnik benne, mint valójában.

Háromszög

A hosszúkás vagy vastag, négyzet alakú fogja az arcod előnyeit leginkább hangsúlyozni.

Forrás: Gear Patrol

Megosztom: