Szórakozás

Maisie Williams melltartó nélkül biciklizik – Fotók készültek a Sex Pistols sorozat forgatásáról

Megosztom:

Botrányos rocksztár sorozat készül.

Steve Jones gitáros emlékiratai alapján készül egy hat epizódos mini-sorozat a Sex Pistolsról, a főszerepekben Toby Wallace (Babyteeth), Maisie Williams (Game Of Thrones), és Thomas Brodie-Sangster (The Queen’s Gambit).

Sex Pistols

A bandát 1975-ben alapították, és 1978-ig voltak aktívak, majd többször újra összeálltak. Az eredeti tagok Johnny Rotten énekes, Steve Jones gitáros, Paul Cook dobos és Glen Matlock (később Sid Vicious vette át a helyét) basszusgitáros. A brit punkegyüttes óriási zűrzavart okozott a zenében, többször kerültek összetűzésbe a hatóságokkal. Felszólaltak a monarchia és a nacionalizmus ellen.

Zajlik a forgatás

1977-ben a Sex Pistols rengeteg embert megmozgató sajtóünnepséget tartott a Buckingham-palota előtt, ünnepelve az A&M Records-szal kötött szerződésük aláírását. Ekkor adták ki a God Save the Queen című nagylemezüket.

Éppen ehhez az eseményhez tartozó jeleneteket forgatták, amikor a lesifotósoknak sikerült lőniük néhány képet a stábról.

Maisie Williams melltartó nélkül a városban

Korábban is készült már néhány fotó, például Maisie Williams-ről, ahogy egy sárga, átlátszó felsőben, melltartó nélkül biciklizik át Londonon szintén a sorozat kedvéért.

A sorozat a Pistol címre fog hallgatni, de a premier dátumot még nem ismerjük. A show a zenekar életét meséli el a kezdetektől, a hírnév növekedésén át, egészen Vivienne Westwood és Malcolm McLaren hírhedt Kings Road SEX üzletével való kapcsolatukig.

Forrás: Metro

Megosztom: