forrás: pinterest
Bulvár

Angelina Jolie ezt is bevállalta

Megosztom:

A színésznő kiáll a méhekért.

Komoly veszélyre hívja fel a figyelmet

Angelina Jolie mindig is híres volt bevállalósságáról és vagányságáról. Mostanában kicsit megszelídült persze a komoly családanya szereptől, de azért vadóc énje még mindig van. Most például a National Geographic-nak állt modellt mégpedig igazi méhekkel a testén.

A méhek valóban a színésznő testén vannak, ezúttal szó sincs photoshopról. A színésznő egyben jószolgálati UNESCO nagykövet is és a képekkel szeretné felhívni a figyelmet a méhek kipusztulásának veszélyére.

Angelina jól tűrte a méheket

A fotós ezt mondta a fotózásról.: “Mindenkin védőruha volt, kivéve Angelinán. Az egész termet besötétítettük és csendben kellett lennünk, hogy a méhek nyugodtak maradjanak. Angelina teljesen nyugodt maradt azalatt a 18 percig, amíg a méhek borították a testét, és egy sem csípte meg őt.”

A kép a nemzetközi méhnap alkalmából készült és ezzel a figyelemfelkeltéssel próbálják az emberek figyelmét ráirányítani arra a közelgő veszélyre, hogy ha a méhek kipusztulnak a Földön, akkor valóban nem lesz semmilyen élet már. A színésznő pedig elkötelezett állatvédőként is, boldogan állt az ügy mellé.

Megosztom: