Színes

Az OnlyFans modell szerint ez a munka sokkal nehezebb, mint azt az emberek gondolják

Megosztom:

Nem veszik komolyan.

A legjobb 0,2%

Rhiannon Blue, az egyesült királyságbeli Leeds-ben dolgozott dajkaként, mielőtt két és fél évvel ezelőtt csatlakozott a OnlyFans oldalhoz. Most a 24 éves fiatal lány abba a 0,2%-ba tartozik, akik havi 21 000 fontot vagyis több, mint 8,5 millió forintot keresnek az alkalmazás segítségével.

Nem tagadja, hogy „teljesen őrült” ez az összeg, de „idegesítőnek” tartja, hogy az emberek nem veszik komolyan a munkáját. “Ha ebben a százalékban akarsz lenni, keményen kell dolgoznod” – mondja.

Egyáltalán nem könnyű pénzkereset

Borzasztónak tartja, hogy olyanok, akikhez bár nem áll igazán közel, de a barátainak a barátai könnyű pénzkeresésnek tartják, amit csinál, és lenézik miatta. “Bosszantó, mert most mondom, nem az.”

“Csak azt látják, hogy egy személy vagy, aki képeket tesz közzé, aztán meghallják, hogy milyen jó jövedelemhez jutsz” – magyarázza, hogy csak a felszínt kapargatják.

 Rhiannon szerint ez a munka éjjel-nappal tart. “Amikor az emberek hazamennek, megisznak egy csésze teát, felteszik a lábukat vacsora után, pihennek és kikapcsolódnak munka után, ez a legforgalmasabb időszak, körülbelül hat órától hajnali háromig, amikor az emberek már befejezték a munkát.”

Valamint arról beszél, hogy fel kell építenie önmagát. Naponta több órát tölt a YouTube, TikTok és az Instagram fiókjának az üzemeltetésével, és a követő táborának a növelésével.

“És akkor a OnlyFans-on is részt kell venned, beszélned kell az emberekkel, hogy megbizonyosodj róla, hogy megkapják, amiért fizetnek. Mert ha figyelmen kívül hagyod őket, akkor csak letiltanak, és visszatérítést kapnak.”

Szerinte sokkal időigényesebb és nehezebb ez a munka, mint az emberek gondolják.

Forrás: LADbible

Megosztom: