Egyéb

Ennyiért vehetsz magadnak privát szigetet, mint a sztárok

Megosztom:

Eszedbe jutott már milyen lenne?

Több sztárnak és milliomosnak is van magán szigete. Csábító, igaz-e? Biztosan eszedbe jutott már, hogy milyen lenne egy saját, privát sziget. A következőket akár te is megveheted.

Big Tancook-Island, Kanada

56 898 eurért, vagyis nagyjából 20 millióért a tiéd lehet. Vagyis a sziget egy részét megveheted családi háznak, szállodának vagy kempingnek. Nova Scotia sziklás partvidékei és eldugott tavai gyönyörűek, és közkedveltek a halászok körében.

Majestic Island, Amerikai Egyesült Államok

274 982 euró, ez a gyönyörű magánsziget kicsit borsosabb, mivel átváltva már a 96 millió Ft-t simogatja. A wisconsini Beaver Dam 26 kreatív névvel rendelkező szigetnek ad otthont.

Isla Carabana Sol, Panama

Ez a sziget rendelkezik vitorlás kikötővel, motorcsónakos garázzsal és két különálló apartmannal, amelyek csak arra várnak, hogy megvegyék. Van itt még grillezési lehetőség, pezsgőfürdő, saját homokos stranddal és egy tiszta vizű lagúna.

Túlságosan elszigetelve sem fogod magad érezni, mert nagyszerűen kiépített a wifi- és telefonhálózat, valamint csak rövid hajóútra található számos bár és étterem. Az ára 336 782 euró, vagyis 117,5 millió Ft.

Forrás: Euronews

Megosztom: