Színes

Inkább az orvosod keresd fel, mint a Dr. Google-t, ha nem akarsz így járni

Megosztom:

Kinevette az orvos, miután prosztatarákkal Google diagnosztizálta magát a nő.

Nem tud mindent a kereső

A Google egy nagyon hasznos találmány, amit a többségünk napi szinten használ, és el se tudná már képzelni nélküle az életét, hiszen rengeteg folyamatot leegyszerűsített. Viszont ha valamire nem éppen a legjobb, azaz öndiagnosztizálás. Nagyjából bármilyen tünetre is keres rá az ember, tutira az jön le neki végül, hogy haldoklik éppen.

Így járt ez a nő is, akinek a gyomra fájt, és Google-ön keresett rá a lehetséges okokra. Jenny Pearce természetesen ezután kétségbe esett és rögtön felkereste az orvosát, ugyanis a kutakodás után arra jutott, hogy prosztatarákja lehet. Az orvos persze csak nevetett ezen, hiszen nőként nem lehet prosztatája, az csak a férfiaknak van.

@adventure_jenny

This is actually a true story 🤦🏼‍♀️#fyp #truestory

♬ Oh No – Kreepa

TikTokon mesélte el a történetét, a videó pedig hamar vírusossá vált. Több millióan nézték meg, és 89 ezer lájkot kapott. Az egyik követője megjegyezte: “Az átok, amit megismert, a >>Dr. Google<< volt.” Egy másik pedig azt írta: “Jenny ugyanezt tettem 18 évesen. Az orvos majdnem elájult a nevetéstől, majd elmagyarázta, hogy nincs prosztatám.”

Forrás: Mirror

Megosztom: