forrás: pinterest
Színes

Vőlegénye helyett anyja vette a jegygyűrűjét

Megosztom:

A mama kissé túlbuzgó volt.

Lefizetett vőlegény

A filmek már sok hihetetlennek tűnő történetet kitaláltak és vászonra vittek, és szerintünk még az sem kizárt, hogy a most következő történetből is egyszer film lesz. Horrorfilm.

A szerelem csodálatos dolog, és ha életed szerelme megkéri a kezed, az már egy új szint a boldogságban. Azonban mi van akkor, ha nem életed szerelme veszi neked a jeggyűrűt, hanem a saját anyád?

A felbérelt vőlegény esete

Ez történt ugyanis egy fiatal nővel, akinek 2 hónapnyi randizgatás után álmai lovagja megkérte a kezét. Bár a tempó kicsit gyors volt, ez még nem volt gyanús a nőnek. Az egész esküvőt az ő szülei fizették volna, a fiú szülei nem voltak gazdagok. Itt jön a bökkenő, ugyanis a gyűrű amivel megkérte a kezét, egy óriási gyémántgyűrű volt, amiért még a módosabbaknak is mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

Itt lett gyanús a dolog az arának. Kérdőre vonta a vőlegényét és megtudta az ékszerbolt nevét is ahol lett véve a gyűrű, ahol is az eladó emlékezett a pontos vevőre. Ekkor kiderült, hogy nemhogy a gyűrűt nem ő vette, még a randikra is a kedves mama bérelte fel a srácot, mert annyira szerette volna már, hogy megállapodjon a lánya…

Az anya fizette az összes éttermi randijukat, a gyűrűt, a ruhákat, mindent. Miután ez kiderült természetesen nem ett esküvő, és a nő azóta nem beszél az anyjával.

Forrás: The Sun

Megosztom: