forrás: pinterest
Szórakozás

Mi lehet a titok?: A társasjátékok reneszánszukat élik

Megosztom:

Manapság a társasjátékok népszerűbbek, mint valaha!

Te is szeretsz társasozni?

Vajon mi lehet az oka, hogy a különféle társasjátékok most 2021-ben népszerűbbek, mint valaha? Mindenkinek vannak emlékei gyerekkorából, mikor összeült a család és együtt társasjátékozott. Ezek gyerekként még vagy nagyon jó emlékként élnek bennünk abban az esetben, ha általában nyertünk, de ha épp vesztettünk, akkor inkább negatív emlékként maradnak meg.

Rajzolsz vagy beszélsz?

Van egyfajta varázsa mikor összeültök, felnőttkorban is, akár családdal, akár barátokkal, akár csak a pároddal. Társasozni jó dolog. Erősíti a kommunikációt, az agyat, és a versenyhelyzeteknek köszönhetően egyfajta pozitív incselkedést hoz az emberi kapcsolatainkba. Nem véletlen nagyon népszerűek azok a romkocsmák, ahol már társasozni is lehet. Számtalan társasjáték közül lehet ma már választani, legyen szó a klasszikusoktól (Gazdálkodj okosan, Hotel, Ki nevet a végén?, Activity, Monopoly) a legújabbakig ( Cotton telepesei, Dixit).

Lehet stratégia, ügyességi, klasszikus, rajzolós, gondolkodós, játék, az garantált, hogy közben jól fogtok szórakozni, és tartalmasabban fog így telni az időtök, mintha csak megnéznétek egy filmet, arról nem is beszélve, hogy a társasjátékozás a kreativitást is fejleszti.;)

Megosztom: